Yhteistyökumppanit
Kirjoita alaotsikko tähän

Pyrimme tekemään yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Tällä hetkellä yhteistyökumppaneitamme ovat. 

Popa on markkinoinnin kumppani, joka tarjoaa markkinointipalvelut laajasti digistä printtiin.Meidän tavoitteemme on parantaa asiakkaan brändinäkyvyyttä, liikevaihtoa ja asiakaskokemusta. 

Tarraserif on erikoistunut yritysten brändi-ilmeen toteutuksiin. Tarjoamme täyden palvelun suunnittelusta asennukseen myymälöihin, toimitiloihin, ajoneuvokalustoon, messuille, ulko- ja sisämainontaan ja mihin vain tarvitsettekin.

Tuotteitamme ja palvelujamme ovat mainos-, auto ja ikkunateippaukset, kyltit ja opastetaulut, suurkuvatulosteet, ulkomainokset, aurinkosuoja- ja murtosuojakalvot, led-valomainokset, tekstiilit sekä vaativatkin messuosastot.

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä, yhteisöjä, julkisia laitoksia sekä teollisuutta.

Muotoilulähtöisiä kalusteratkaisuja sekä uudisrakentajille, että remontoijille. Innovatiivisen muotoilun ansiosta kalusteista hienoja, toimivia ja ympäristöön sopivia.

Lakitoimisto Ahola & Seppäseltä saat lakipalvelut Oulussa ja lähialueilla oikeudenkäynneistä sopimusjuridiikkaan, testamentteihin ja muihin lakiasioihin.  

Studio Valopilkku on lapsikuvaukseen erikoistunut kempeleläinen perheyritys, Olemme tarjonneet kuvauspalvelua Oulun seudun lapsiperheille jo vuodesta 2011. Hyvät valokuvat ovat pysäytettyjä hetkiä elämän virrassa, joka joskus tuntuu liikkuvan liiankin nopeasti. Siksi intohimonamme on tarjota lapsiperheille suunnattua kuvauspalvelua, ja tuottaa luovia ja tyylikkäitä lapsikuvia jotka kestävät elämää ja aikaa.